Reacties op het verschijnen van ‘Klantgericht reilen en zeilen’

“Met belangstelling heb ik het boek ‘Klantgericht reilen en zeilen’ gelezen. Mijn reactie: ‘een must voor alle ambtenaren’, zeker voor degenen die dagelijks met dienstverlening te maken hebben. En welke ambtenaar is dat nu niet? Ik wil graag een exemplaar bestellen voor mijn directe collega’s. Dit is stof die gedeeld moet worden.”

“Zeer lezenswaardig en actueel boek van Frank Faber over publieke dienstverlening! Met veel bronvermeldingen, onderliggende onderzoeken en inspirerende voorbeelden. Werk je in de dienstverlening, communicatie, of ben je er verantwoordelijk voor, dan is dit een handig overzicht van de laatste stand van zaken. Ik geef m door op m’n werk! #estafetteboek”

Boekrecensie ‘Klantgericht reilen en zeilen’ : zie https://www.managementboek.nl/boekblog/recensies/5278